Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 




Bemating kleinhouten op glas samen met glaslatten (3.28 - 2695)


Voortaan kunnen kleinhouten op glas worden bemaat vanaf de buitenkant of de binnenkant van de glaslat. De glaslat kader kan ook op de schets worden getoond als onderdeel van het kleinhout. Bovendien kan ook de onderlinge afstand tussen de kleinhouten zelf op de schetsen getoond worden.

Rapport specifieke instellingen voor het bematen van kleinhouten op bijlage schetsen van vullingen, zijn voorzien op de rapporten: Deel per blad, Groep per blad, Glasbon (HTML en EXCEL), Vullingbon (HTML en EXCEL)

Rapport specifieke instellingen:

 

Kleinhouten tekenen

  1. Enkel in glas
  2. Enkel op glas
  3. Altijd

Kleinhouten bematen

Speciaal
Altijd

Referentie bemating

  1. Zichtmaat
  2. Glasmaat
  3. Glasslag
  4. Afstand

Afmetingen

  1. Zichtmaat
  2. Glasmaat (=standaard)
  3. Glasslag

Er werd ook een extra uitteken scenario “Bijlage schetsen” voorzien om toe te laten ook de glaslatten te kunnen visualiseren samen met de kleinhouten. De glaslat kader zelf wordt gevisualiseerd d.m.v. vink “Glaslatten” in scenario “Bijlage schetsen”:

 

Hieronder een schets waarbij kleinhouten worden bemaat met als referentie bemating (4. Afstand) ttz de onderlinge afstand tussen de kleinhouten en dit ten opzichte van de binnenkant van de glaslat kader (1. Zichtmaat):

De globale instellingen zijn nog steeds belangrijk omdat deze beslissen of bijlage schetsen voor vullingen verschijnen op groep/deel per blad en glas/vulling bon rapporten.
 
Opmerking
 
De referentiebemating “Afstand” is nog niet voorzien voor speciale kleinhouten!

 

 




 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland