Rapport resultaten wissen (3.33 - 2988)


Voortaan is het mogelijk om de resultaten van een berekening onmiddellijk te wissen als het project gewijzigd wordt of wanneer er meerdere projecten actief zijn en de gebruiker een ander project selecteert. Dit zorgt ervoor dat rapporten ten allen tijden de meest recente resultaten tonen.
 
Dit gedrag is instelbaar via de instelling ‘Wis resultaten rapportering‘ bij ‘Bewerken – Instellingen – Resultaten – Algemene rapport instellingen‘ (standaard niet geactiveerd = het gedrag vóór versie 3.33) :
 
 
 



 |  History  |